Glutenfria matmuffins (naturligt glutenfria)

Imorgon ska det bli badväder:) på det blir det picnic.
Tänkte göra matiga scones att ta med men hade inget mjöl... Då tager man vad man haver... 
Vilket blev...

0,5 dl potatismjöl
1,5 dl mandelmjöl
3 dl kokosmjöl
2 tsk bakpulver
Pumpakärnor
1,5 dl riven ost
3 strimlade skinkskivor
50g smör
1 dl filmjölk
1 dl vatten

Använt fingrarna och klumpa ihop degen. Rulla bollar, lägg i formar.
Grädda 225 grader, 10-15 min.

Lite smuliga men mycket goda!



Kommentarer
Postat av: frida

Vad duktig du är Sara! Kan nog tänkas behöva en hel del tips från dig nu när vi fått en gluten i familjen😊 här fanns ju hur mycket bra som helst inför Siris kommande 3-års kalas😊

Svar: Tack!:)
Vi bjuder gärna på glutenfri fika om ni vill komma hit på lite tips:) ☺️
Jag hjälper gärna till så mycket jag kan!:)
Sara*

2015-09-26 @ 10:42:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0