info & ICA tårta:))

Organiserade lite bland rubrikerna, så nu hittar ni kattegorier. Hoppas detta blir lättare för er att hitta det ni söker i bloggen... Dock blev det ganska mycket oordning på 1:a sidan nu, men hoppas det rättar sig till allt eftersom det kommer nya inlägg...:))
Å ett inlägg försvann... på mitt och Johannas fredagsfika....
Glutenfria bottnar, vi har från Brima bröd på jobbet. Fyllning 1 grädde och sylt. Fyllning 2 grädde och vaniljkräm. Vitt marsipanlock från ICA - men läs alltid ingrediensförteckningen! Garnerad med röd färg:))
Isn´t it niiiice:))

Glutenfritt helt enkelt:))

Har för första gången gjort egna "kubbar", antagligen ett försvenskat namn på rätten.. hahaha** Men ändå... Gott va de!
Jag stekte en kryddstark och torr köttfärs. Kokade ris med saffran. Och gjorde små risbollar med köttfärsfyllning som jag sedan stekte på panna. Egentligen ska de nog friteras, men jag e lite rädd för het olja:0 hahaha**
Serverade till tzatziki som kvällsmat:) Gottigt värre!
Va hos svärfar häromdagen och hans sambo bjöd på en kanon god mandel äppelkaka. Tror att den från början hette "fransk päronkaka". Mummsigt va det iallafall och jag ska verkligen försöka komma ihåg att be om receptet nästa gång för det glömde jag... Men tog kort på härligheten... det gjorde jag minsann:))

Glutenfri jordgubbspaj

Fick svärfar och Berit på besök häromdagen, hittade inte mitt favorit paj recept, men det finns längre ner i bloggen. Jag improviserade lite.... Med smör, socker, vaniljsocker, bakpulver, sirap, flagad mandel. Smältes i kastrull och klickades över jordgubbarna. Grädda i ugnen och sikta över florsocker.
Det här är lätt den godaste paj jag någonsin smakat!:)) Och just nu smakar de Spanska jordgubbarna kanon gott!!!:))
Har ju oxå varit ute å rest lite:)) En välbehövlig och kanon semester blev det! jag rekommenderar feurteventura varmt! kan tänka mig att man älskar ön som barnfamilj. Ej för varmt, en aning blåsigt, underbar sandstrand och kanon god sangria... Så sammanfattar jag min semester i Castillo Caleta de fueste, feurteventura:)) Hotell Villa Florida:)
hahahah:))
Kom mitt i årliga festival tåget:))
:))

RSS 2.0