Glutenfritt Wienerbröd

Check this ouuuuuuut!!!!!:))
Isn´t it like heaven:)) hahaha**
När jag och mamma "gjorde Ödeshög" för några dagar sedan kom jag hem med en påse wienerbröd:)) Aaaaaas goda!!! Lysingsbageri har glutenfritt i frysen, och tror de gör färskt på beställning...
Tog dock ett tag innan vi kom dit, för på eniro visade flaggan ute på en landsväg, men vi åkte dit och det var bara mörkt, mörkt, mörkt... Åkte in mot stan och ställde oss på Icas parkering. Och där rakt fram låg det... Vad säger man, sju mil för ett wienerbröd, absolut värt det!!!!:))

Glutenfri Oopsies

Några veckor innan resan kom Martin på att vi skulle köra LCHF, varpå bakningen inte gott något vidare... Inte lika kul å baka om man inte får slicka sleven;) Men vi hittade ett LCHF bröd att baka... Eller bröd, jag skulle kunna tänka mig Oopsies med grädde och sylt... hahah** Lite som en äggvåffla....Ingredienser:

Basreceptet:
3 ägg separerade
1 dl (85g) philadelphiaost
nypa salt

Gör så här
Vispa äggvitorna med nypa salt, hårt. I separat bunke vispa philadelphiaosten med gulorna och ev. tillsatser. Vänd försiktigt i gulorna i de vispade vitorna.

Klicka sex Oopsies på smord bakplåt och baka i 150 graders ugn c:a 30 min.Vi åt våra Oopsies som ett libabröd, tillsammans med köttfärs och sallad:))

Intressant, väldigt udda men ganska gott:)) hahahah**

Glutenfri cup cake

För ett par veckor sedan fick jag fin besök av Charlotte och fin fina Colin:))
Tog ut muffins ur frysen, gjorde chokladfrosting och njöt av bäbismys* Å njöt självklart även av besöket av mamman;) hahaha**
Åt även upp de sista julkakkorna i frysen, så nu är det tomt minsann:))

RSS 2.0