Glutenfritt bröd
Provade att baka favvo lchf brödet fast på glutenfri mix... Funkade kanon som tillbehör till min blomkålssoppa:) blev plattare än när det är bakat enligt lchf men större...

3 ägg
2 dl riven ost
2 msk linfrön
2 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 tsk salt
2 dl mjölmix (orginalrecept 1,5 dl mandelmjöl + 0,5 dl po-fiber)
Vispa upp äggen lätt och blanda i resterande ingredienser.
Grädda i 200 grader, 15 minuter.

Måste tipsa om godaste blomkålssoppan oxå! (Mobergs recept)
1 blomkålshuvud (ca 750g)
1 gullök
8 dl grönsaksbuljong
2 dl grädde
Salt peppar
Skölj och bryt blomkålen i buketter.
Hacka löken grovt och stek med blomkålen.
Häll på buljong och grädde, koka mjuk, ca 20 minuter.
Mixa soppan noga, smaka av med salt och peppar.
Servera rykande varm.
Kommentarer
Postat av: Emilie
Hej!
Jag heter Emilie och jag läste din blogg och jag tycker verkligen om dina recept! Jag jobbar för en sajt som heter myTaste.se och det vore väldigt roligt om du ville lägga till din blogg hos oss!
www.mytaste.se är en sökmotor som samlar recept från matbloggare. Vi har redan över 3000 aktiva bloggar och om du väljer att lägga till din blogg hos oss kommer du att dra nytta av den trafik vi kommer att skicka till dig.
Lägg till din widget och hamna på matbloggstoppen!
För att lägga till din blogg klickar du på http://www.mytaste.se/ga-med-i-matbloggstoppen
Om du har några frågor, maila mig gärna på info@mytaste.se.
Med vänlig hälsning,
Emilie
myTaste.se
Trackback