Glutenfri västerbottenpaj

Det blev ingen kräftskiva i år... Men det blev kräftmys, bara jag å Martin:))

Västerbottenpaj

3 dl glutenfri mix
1 krm salt
75 g margarin
1 dl kesella
1-2 msk vatten

Hacka samman alla ingredienser och arbeta ihop till en deg. Ställ kallt ca 30 min.
Riv under tiden 3-4 dl västerbottenost. Rör ihop en äggstanning på 3 ägg och 3 dl gräddmjölk. Krydda med salt och lite cayennepeppar. Kavla ut degen mellan plastfolie och tryck ut i pajform. Förgrädda pajen långt ner i ugnen 225 grader, ca 10 minuter. Häll i osten och äggdtanningen och grädda klart 225 grader, 20-25 minuter eller tills pajen fått vacker färg.
Servera till kräftor, ostar, kex och bröd!
Mumms!!!:))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0