Glutenfri banankaka

De e mycket banan nu... Haha!! Men här kommer banankakan från myshelgen med systeryster i Kalmar:)

2 övermogna bananer
50g smör
2 ägg
2 dl socker
3dl glutenfri mix
0,5 dl mjölk
2tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel

Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda alla torra ingredienser och blanda sedan mer i äggsmeten. Häll i smöret och den mosade bananen samt mjölken. Smöra och bröa ( glutenfritt givetvis) en form och grädda i nedre delen av ugnen i 35-40 minuter i 175 grader.

Vi vispade lite vaniljvisp till och kryddade den med kardemumma. Mums!!!:))


Kommentarer
Postat av: Louise

Åh denna kakan va helt underbar!! Detta receptet åker in i pärmen minsann hihi. Tack för att du delat med dig! :)

2013-07-04 @ 08:20:53
URL: http://louiisens.blogg.se
Postat av: Bageriglutenfri

Va kul att du tyckte om det!:)) glad jag blir!!!

2013-07-11 @ 22:04:08
Postat av: Bageriglutenfri

Vad kul att du tyckte om den! Glad jag blir!!!:))

2013-07-11 @ 22:05:13
Postat av: Maja

Väldigt saftig. God. Sambon som inte gillar banankaka åt i brist på annat sött och han gillade den!

2013-11-28 @ 13:15:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0