Glutenfri banankaka
De e mycket banan nu... Haha!! Men här kommer banankakan från myshelgen med systeryster i Kalmar:)
2 övermogna bananer
50g smör
2 ägg
2 dl socker
3dl glutenfri mix
0,5 dl mjölk
2tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel
Smält smöret och låt svalna. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda alla torra ingredienser och blanda sedan mer i äggsmeten. Häll i smöret och den mosade bananen samt mjölken. Smöra och bröa ( glutenfritt givetvis) en form och grädda i nedre delen av ugnen i 35-40 minuter i 175 grader.
Vi vispade lite vaniljvisp till och kryddade den med kardemumma. Mums!!!:))
Åh denna kakan va helt underbar!! Detta receptet åker in i pärmen minsann hihi. Tack för att du delat med dig! :)
Va kul att du tyckte om det!:)) glad jag blir!!!
Vad kul att du tyckte om den! Glad jag blir!!!:))
Väldigt saftig. God. Sambon som inte gillar banankaka åt i brist på annat sött och han gillade den!