Glutenfritt låg kolhydratsbröd
Vet att jag säger det ofta... Men detta va verkligen det smidigaste brödet jag bakat! Å perfekt för den som kör lchf!!
Tack svärmor för receptet!!!
3 ägg
2 msk keso eller yoghurt
1 msk majonäs
Örtsalt efter tycke och smak
1,5 tsk bakpulver
3 dl riven ost, gärna smakrik
5 dl blandade frön och nötter (pumpafrön, solrosfrön, linfrön, sesamfrön)
Blanda allt i bunke till kletig massa, häll i långpanna och tryck ut till platt kaka.
Grädda i nedre delen av ugnen 200 grader, 15 minuter. Klart!:))
Nästa gång vill jag prova blanda i lite russin, eller andra torkade frukter... Inget för lchf dieten, men för att bara få ett gott glutenfritt bröd, alldeles utmärkt:)
https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2774056/images/2012/pic_205701893.jpg" class="image">
Kommentarer
Trackback