Glutenfri choklad brownie
För alla oss chokladälskare.....<3


100g nötkärnor
150g smör
0,75 dl kakao
3 ägg
3 dl socker
2,5 dl mjölmix
0,5 tsk bakpulver
För att "baka ut julen" tog jag även i
1 näve mini mashmallows
50g hackad 75% choklad
Smörj och mjöla (glutenfritt mjöl givetvis:)) ett bakplåtspapper. Lägg detta i en långpanna.
Hacka nötterna. Smält smöret och tillsätt kakaon. Rör tills smeten blir slät. Låt svalna. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Rör ner chokladblandningen i äggsmeten samt mjölet blandat med bakpulvret. Tillsätt nötterna, ev. mashmallowsen samt hackade chokladen. Bred ut i långpannan och grädda i nedredelen, 150 grader 35-45 minuter. Låt vila 5 minuter och skär sedan i bitar.
Granera med smältchoklad och en valnöt på varje kaka. Eller som jag gjorde, flousocker och en fjäril i jordgubbsmarsipan. (läs dock ingrediens förteckningen på marsipanen)

150g smör
0,75 dl kakao
3 ägg
3 dl socker
2,5 dl mjölmix
0,5 tsk bakpulver
För att "baka ut julen" tog jag även i
1 näve mini mashmallows
50g hackad 75% choklad
Smörj och mjöla (glutenfritt mjöl givetvis:)) ett bakplåtspapper. Lägg detta i en långpanna.
Hacka nötterna. Smält smöret och tillsätt kakaon. Rör tills smeten blir slät. Låt svalna. Vispa ägg och socker vitt och fluffigt. Rör ner chokladblandningen i äggsmeten samt mjölet blandat med bakpulvret. Tillsätt nötterna, ev. mashmallowsen samt hackade chokladen. Bred ut i långpannan och grädda i nedredelen, 150 grader 35-45 minuter. Låt vila 5 minuter och skär sedan i bitar.

Granera med smältchoklad och en valnöt på varje kaka. Eller som jag gjorde, flousocker och en fjäril i jordgubbsmarsipan. (läs dock ingrediens förteckningen på marsipanen)

Kommentarer
Trackback