Glutenfria hallongrottor

Och advetsmys:))

Återigen tack Ida för receptet på hallongrottorna:)) Kanon goda var dom!


250g smör
1,5 dl socker
6 dl glutenfrimix
1,5 dl bakpulver
2 tsk vaniljsocker
3,5 msk pofiber
1 dl marsanpulver

Rör smör och socker riktigt poröst. Blanda alla torraingredienser förutom mjölmixen. Blanda i detta i smörblandningen. Bearbeta först in 4 dl av mixen, sedan de 2 resterande lite pö om pö:)
Ställ degen kallt 30 minuter. Rulla längder av degen och skär småbitar som du rullar till kakan. Lägg i form och tryck ut en liten grop som du sedan fyller med hallonsylt.

Grädda mitt i ugnen 175 grader ca 8-12 minuter.

Å så myser vi av helgen:)

Ha en kanon 1:a advent!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0