Glutenfria matmuffins (naturligt glutenfria)
Imorgon ska det bli badväder:) på det blir det picnic.

Tänkte göra matiga scones att ta med men hade inget mjöl... Då tager man vad man haver...
Vilket blev...
0,5 dl potatismjöl
1,5 dl mandelmjöl
3 dl kokosmjöl
2 tsk bakpulver
Pumpakärnor
1,5 dl riven ost
3 strimlade skinkskivor
50g smör
1 dl filmjölk
1 dl vatten
Använt fingrarna och klumpa ihop degen. Rulla bollar, lägg i formar.
Grädda 225 grader, 10-15 min.
Lite smuliga men mycket goda!

Kommentarer
Postat av: frida
Vad duktig du är Sara! Kan nog tänkas behöva en hel del tips från dig nu när vi fått en gluten i familjen😊 här fanns ju hur mycket bra som helst inför Siris kommande 3-års kalas😊
Svar:
Sara*
Trackback