Glutenfritt bananbröd

Har sagt det innan och säger det igen... Mumms!!! 
Världens godaste, världens smidigaste:) ni måste prova! 
Gjorde om receptet lite enbart för att jag hade tre halv taskiga bananer:)

7 dl mjölmix (jag blandade grovmix och ljusaremix)
1 tsk bikarbonat
1 tsk salt
1 dl fröer (jag tog linfrön och pumpafrön)
3 bananer
2,5 dl yoghurt

Blanda alla torra ingredienser. Mosa bananerna och blanda med yoghurt. Blanda ihop det torra med banan blandningen. Klicka ut till ett bröd på plåt. Går att forma en aning med fuktiga händer.
Grädda i nederdelen av ugnen ca 30 minuter, 200 grader.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0