Glutenfri kladdkaka med violfluff

Till så mycket bättre blev det kladdkaka och violfluff:)

Till violfluffen smälte jag 80 gram violpastiller (från den klassiska tablettasken) i 3 dl grädde. Får dock ej koka!!!
Låt svalna helt, gärna över natten. Vispa sedan upp med elvisp. 

Mycket gott! Ganska mäktigt men man behöver ju inte ta så mycket... Om man nu klarar det...;)


Kladdkaka

2 ägg
3 dl socker
0,5 tsk salt
1 tsk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
3 msk kakao
1,5 dl mjölmix
100 g smält margarin

Rör ägg och socker. (Vispa ej)
Blanda alla torra ingredienser och häll i äggsmeten. 
Häll i smöret och blanda ihop till en jämn smet.
Häll i smörad och bröad form.
Grädda i nedre delen av ugnen 160-175 grader 30-40 minuter. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0