Glutenfri köttfärspaj

Japp, det fick bli middagen efter en lång dag i solen!:)) hade ingen kesella till degen hemma, så improviserade lite... Funkar men absolut bäst med kesella i degen:)

125 g margarin
4 dl glutenfrimix

500 g köttfärs
1 påse tacokrydda
1 dl cremefraiche
1 msk maizena
Cayennepeppar
Salt
Smör att steka i
Riven ost

Blanda ihop mjölmixen och margarinet med fingertopparna, vid behov öka mixmängden. Ställ kallt 30 minuter.
Värm ugnen till 200 grader.
Kavla ut degen, lättast mellan platsfolie. Klä in en pajform med degen och nagga med en gaffel. Förgrädda ca 10 minuter. Stek under tiden färsen i smör, krydda med tacokryddan, häll över maizena och blanda väl. Häll i cremefraichen och krydda efter tycke och smak. Låt små puttra några minuter. Lägg i det förgräddade pajskalet, häll över riven ost och grädda gyllenbrun i nedre delen av ugnen, 200 grader ca 15 minuter.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0