Glutenfri blåbärspaj

Skulle fixa efterrätt till Lördagsmiddagen. Köpte allt utan glutenmix och givetvis var det slut hemma... Hittade dock ett paket mixwell muffinsmix och använde, funkade det oxå!:))

100g marg
2 dl socker
3 dl muffinsmix
1 tsk vaniljsocker
0,5 dl sirap

Blanda ihop ingredienserna till en smulig röra. Lägg i bär i en pajform (ex. blåbär, hallon, rabarber) Jag strödde lite syltsocker över mina blåbär för att undvika att de vattnar sig.
Häll över smulorna, grädda nedre del av ugnen 175 grader, ca 30 minuter eller tills pajen fått gyllenbrun färg.
Servera till vaniljsås eller vaniljglass...

Nu vankas det katrinplommonfyllda järpar hemma hos svärmor:) doftar fantastiskt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0