Glutenfri jordgubbstårta

Den lilla hjälpredan vägrade somna om, som vi brukar göra efter tidiga morgonmålet... Så då var det bara att sätta igång...;)




Min tårta är som sagt fylld med sommar choklad fluff(=minst 100g, gärna 200g, choklad och 3 dl grädde. Låt chokladen smälta ner i grädden i kastrull. OBS! Ska ej koka! Låt stå i kyl, minst 6 timmar och vispa sedan upp till önskad konsistens. Perfekt att fylla tårtor med!) Just nu går trenden att göra fluff av allt! Jag har inte provat men fluff av algrensbilar, gelé hallon, saltlakrits, bubblits... Bara fantasin sätter gränser...

Lager två i tårtan består av glasscreme (=vaniljkräm blandat med grädde) samt ett lager jordgubbar. Glasskräm över tårtan, spritsar och spacklad med vispgrädde. Dekorerad med jordgubbar och mynta:)

Nu är det bara gästerna som fattas, och att marinera köttet:))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0