Bageri Glutenfri

Så va de dax att dra igång....
Antar att ni som läser denna lilla blogg nu i början är mina vänner å bekanta, så känns lite lustigt att beskriva mig vidare... De enda relevanta i samhanhanget är att jag är glutenintolerant sen 5-6 år tillbaka, jag älskar att baka och ..........

Bageri Glutenfri är min dröm.

Jag hoppas komma i kontakt med nya recept via denna blogg och jag hoppas kunna förmedla massa gottigheter till er:)

Puss å Kram



Kommentarer
Postat av: Ida Ekberg

Jag är varken familj eller vän.. Bara en glutenintolerant tjej som spenderat hela kvällen på toaletten Kräkandes utav min favoriträtt LANGOS! om du har ngt förslag på ett bättre recept får du gärna posta det... 7dl vetemjöl, 3 dl mjölk, ½pkt jäst. ½ tsk salt. 1 Msk olja.



Blanda salt och jäst. Tillsätt 1Dl ljummen mjölk. låt stå 5-10 minuter... Tillsätt resten av mjälken (2dl) och resten av ingredienserna låt jäsa i ca60 minuter.. Dela upp till ca 10 delar kavla nagga och fritera i några secunder tills de blir gyllengula.. tillsätt ost,rödlök vitlöksvatten, cremefraische Eller annat enligt önskemål. :D

2011-06-19 @ 22:13:53
Postat av: Sara

Å va gott det lät, jag har faktiskt aldrig ätit Langos, men förstår att du mår dåligt om det innehåller vetemjöl:(



Ska absolut försöka få till något liknande, håll utkik!



Å va kul att du kollade in min blogg!!!!

2011-06-20 @ 18:30:28
URL: http://bageriglutenfri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0